Pentru returnarea produselor, iata ce trebuie sa faci:

1.      Contactezi Magic-House.ro prin ce metoda doresti (prin optiunea de "retur marfa" din contul tau, prin mail, telefon, etc.) si soliciti returnarea partiala sau integrala a comenzii;

2.      Expediezi pe adresa firmei(*) produsul insotit de toate componentele. Expeditia va fi realizata prin orice curier rapid cu confirmare de primire, iar taxele de retur vor fi suportate de catre client.

3.      In termen de 7 zile suma(**) iti va fi restituita.

(*)Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087, pentru SC Magic House EB SRL

(**) Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la categoria de resigilate. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

Conditii de Returnare

Va precizam ca produsele de iluzionism comercializate prin intermediul www.Magic –House.ro, care sunt inregistrari audio sau video si au fost sigilate sau de programe informatice  care au fost desigilate dupa livrare si continutul digital care nu este livrat pe un suport material nu pot fi returnate fiind exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. I si m din OUG 34/2014, actualizata.

·         Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi in 7 zile!

·         Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 30 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre client, prin curier la adresa Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087 pentru SC Magic House EB SRL.

·         Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.

·         Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in 7 zile calendaristice de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.

·         Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau

·         Produsul trebuie returnat in maxim 30 zile calendaristice impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 7 zile calendaristice din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

·         In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, Magic-House.ro isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand sau resigilat. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.


Formular de retragere intocmit pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014) 

Dragul nostru client Magic-House.ro, prezentul formular (Il poti descarca de aici)  se trimite inapoi completat, doar daca doresti sa returnezi comanda. Acest formularul este un model si nu este obligatoriu. 

Catre SC Magic House EB SRL, la adresa Aleea Trandafirilor, nr 5B, ap 401, jud. Bihor, cod postal 410087

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 - Detalii aici