Ferma de pesti | Despre
28
page-template-default,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Despre

Ferma de Pești reprezintă calitate și profesionalism.

 

Datorită experienţei vaste pe piaţa de profil puteți alege din game variate de pești exotici reproduși și crescuți chiar de noi.
Explorând Ferma de Pești veți face cunoștință cu o echipă de profesioniști și garantat veți face alegerea potrivita pentru magazinul dumneavoastră!

.

Ne-am început activitatea în anul 1990 cu un prim stativ de acvarii, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În anul 1995 am câștigat premiul I pentru rezultatele obținute în cadrul Expoziției concurs de păsări exotice, cântătoare, de decor și pești de acvariu la categoria ”Pești Xifo, ochi roșii”. Concursurile dovedindu-ne ca trebuie să păstrăm o calitate superioară a peștilor reproduși.

.

Au existat mai multe momente principale de dezvoltare dar cel mai important este cel din 2014, când ne-am mutat într-un spațiu nou, cu tehnologie modernă și mai generos ca spațiu (suprafață totală de 250 metri patrati), în momentul de față având peste 500 sute de acvari și reproducem în medie 40 de specii de pești.

.

Ferma de pești este o crescătorie modernă, aflată într-o expansiune continuă!